Екипа Рада у 12. колу Суперлиге гостује Јавору у Ивањици, у суботу, 30. септембра са почетком у 17 часова.

Пред још једну репрезентативну паузу, „грађевинаре“ очекује дуел са екипом која се налази на самом дну табеле. Првотимци Александар Лутовац, Вуле Вујачић, капитен Ђорђе Денић као и помоћни тренер Ђорђе Васић са великим респектом према екипи Јавора одлазе у Ивањицу. Свесни су да неће бити нимало лако, већ да ће морати да се добро потруде да би се на Бањицу вратили са три бода у џепу. Ових дана су добро скенирали своје суботње противнике и промену која се десила у стручном штабу (бањалучки стручњак Владо Јагодић нови је тренер Јавора).

Последњи пораз од Партизана није пољуљао екипу, јер су били на прагу да „откину“ бодове градском ривалу. Подсетимо, у тој утакмици екипа Рада је остала без чак три играча који су због повреда меч завршили већ у првом полувремену. Због тога, Васић истиче да се још увек не зна којих 18 играча ће повести на пут у Ивањицу.

„Небеско – плави“ су тренутно на 13. позицији на табели домаћег такмичења са 8 бодова и учинком од две победе, седам пораза и две нерешене утакмице. Екипа Јавора заузима претпоследње место на табели са 4 освојена бода уз једну победу, девет изгубљених и једну нерешену утакмицу.

Атмосферу са екипног сликања, као и изјаве првотимаца Александра Лутовца, Вулета Вујачића, Ђорђа Денић и помоћног тренера Ђорђа Васића о очекивањима пред дуел у Ивањици, утакмици са Партизаном, протеклом делу сезоне, позивима у репрезентацију, моћи ћете ускоро да погледате у видеу који ће се налазити испод текста.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...