Екипа Рада у 12. колу Суперлиге гостује Јавору у Ивањици, у суботу, 30. септембра са почетком у 17 часова.

Пред још једну репрезентативну паузу, „грађевинаре“ очекује дуел са екипом која се налази на самом дну табеле. Првотимци Александар Лутовац, Вуле Вујачић, капитен Ђорђе Денић као и помоћни тренер Ђорђе Васић са великим респектом према екипи Јавора одлазе у Ивањицу. Свесни су да неће бити нимало лако, већ да ће морати да се добро потруде да би се на Бањицу вратили са три бода у џепу. Ових дана су добро скенирали своје суботње противнике и промену која се десила у стручном штабу (бањалучки стручњак Владо Јагодић нови је тренер Јавора).

Последњи пораз од Партизана није пољуљао екипу, јер су били на прагу да „откину“ бодове градском ривалу. Подсетимо, у тој утакмици екипа Рада је остала без чак три играча који су због повреда меч завршили већ у првом полувремену. Због тога, Васић истиче да се још увек не зна којих 18 играча ће повести на пут у Ивањицу.

„Небеско – плави“ су тренутно на 13. позицији на табели домаћег такмичења са 8 бодова и учинком од две победе, седам пораза и две нерешене утакмице. Екипа Јавора заузима претпоследње место на табели са 4 освојена бода уз једну победу, девет изгубљених и једну нерешену утакмицу.

Атмосферу са екипног сликања, као и изјаве првотимаца Александра Лутовца, Вулета Вујачића, Ђорђа Денић и помоћног тренера Ђорђа Васића о очекивањима пред дуел у Ивањици, утакмици са Партизаном, протеклом делу сезоне, позивима у репрезентацију, моћи ћете ускоро да погледате у видеу који ће се налазити испод текста.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

15
дец2017

Денић и Лутовац од п...

Првотимци ФК Рад капитен Ђорђе Денић и Александар Лутовац у петак, 15. децембра отпутоваће са младом...

14
дец2017

Грађевинари отишли н...

Прозивка заказана за 9. јануар 2018. године.

13
дец2017

Градски дерби припао...

Чукарички је преко Бојића у шестом минуту стигао до предности. Милојевић је у 36. повисио на 2:0, а...

12
дец2017

Мали градски дерби з...

Слађан Николић и Ђорђе Денић пред гостовање Чукаричком.