Гордан Петрић и Александар Лутовац пред утакмицу са „црно – белима“.

Нови изазов фудбалере Рада чека у Црнотравској бб. У оквиру 11. кола Суперлиге Србије „грађевинарима“ у госте стиже екипа Партизана. Утакмица је на програму у недељу, 24. септембра са почетком у 19 сати уз директан пренос на ТВ „Арена спорт“.

После неколико неуспешних резултата у првенству, победом над Земуном вратио се осмех на лица фудбалера Рада. На крилима пласмана у осмину финала Купа Србије „небеско – плави“ дочекују „парни ваљак“, после три пораза и једног ремија у последња четири првенствена кола. 

„Црно – бели“ у меч на Бањици улазе после лоше партије и ремија са Напретком у среду и наравно да ће желети да поправе утисак и да направе добру атмосферу пред меч против Динама из Кијева у Лиги Европе.

Утакмице са Партизаном одувек су изазивале велику пажњу , па се тако и овога пута очекује прави спектакл на Бањици, јер су „црно – бели“ тим који је посебна инспирација и за играче, али и за навијаче.

Момци Гордана Петрића су и до сада у утакмицама са екипама из „горњег дома“ пружали снажан отпор, тако да борбеност и овог пута неће изостати. А, да ли ће моћи борбеношћу до подвига, сазнаћемо нешто око 21 сат. 

Шеф стручног штаба Гордан Петрић и првотимац Александар Лутовац респектују екипу Партизана и очекују тежак меч у којему ће, како истичу, учинити све да направе подвиг.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

06
јул2018

Имам три неизбрушена...

Интервју - Бојан Јоргачевић

05
јул2018

Мачва победила Рад (...

Бледо издање грађевинара на претпоследњој провери на Златибору

04
јул2018

Подмлађени Рад изгуб...

Киза Милинковић очитао лекцију младим грађевинарима