Гордан Петрић и Његош Петровић пред гостовање у Чачку.

Фудбалери Рада ће у 10. колу прелиминарног дела првенства гостовати у Чачку екипи Борца. Дуел између чачанских „зебри“ и београдских „грађевинара“ на програму је у недељу, 17. септембра од 19 сати.

„Небеско – плави“ су после почетне серије утакмица са нешто тежим ривалима, у којима су пружали снажан отпор, а на крају губили, ушли у серију утакмица са ривалима по квалитету њима сличнима. Нажалост, ни ту се нису прославили. Доживљен је пораз у Сурдулици од Радника, потом је изборен реми против Бачке на свом терену, па се очекује да се чета Гордана Петрића против Борца искупи за два последња неуспеха и да покаже да зна да из лоше игре и неадекватних резултата извуче поуку.

Неће бити лако, јер ће Чачани јурити прву победу у првенству. Жеља и једних и других је цео плен, а до њега ће доћи она екипа која буде мотивисанија и која буде свела грешке на минимум.

Пред 10. коло у Супер лиги Србије Рад заузима 13. место на табели са осам освојених бодова (две победе, два ремија и пет пораза, док је Борац последење пласирана екипа на табели са освојеним бодом и утакмицом мање (реми и седам пораза). 

Шеф стручног штаба Гордан Петрић и првотимац Његош Петровић оптимисти су пред гостовање у Чачку и надају се да њихов тим може да дође и до повољног резултата у 10. колу Суперлиге Србије.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

06
јул2018

Имам три неизбрушена...

Интервју - Бојан Јоргачевић

05
јул2018

Мачва победила Рад (...

Бледо издање грађевинара на претпоследњој провери на Златибору

04
јул2018

Подмлађени Рад изгуб...

Киза Милинковић очитао лекцију младим грађевинарима