Гордан Петрић и Његош Петровић пред гостовање у Чачку.

Фудбалери Рада ће у 10. колу прелиминарног дела првенства гостовати у Чачку екипи Борца. Дуел између чачанских „зебри“ и београдских „грађевинара“ на програму је у недељу, 17. септембра од 19 сати.

„Небеско – плави“ су после почетне серије утакмица са нешто тежим ривалима, у којима су пружали снажан отпор, а на крају губили, ушли у серију утакмица са ривалима по квалитету њима сличнима. Нажалост, ни ту се нису прославили. Доживљен је пораз у Сурдулици од Радника, потом је изборен реми против Бачке на свом терену, па се очекује да се чета Гордана Петрића против Борца искупи за два последња неуспеха и да покаже да зна да из лоше игре и неадекватних резултата извуче поуку.

Неће бити лако, јер ће Чачани јурити прву победу у првенству. Жеља и једних и других је цео плен, а до њега ће доћи она екипа која буде мотивисанија и која буде свела грешке на минимум.

Пред 10. коло у Супер лиги Србије Рад заузима 13. место на табели са осам освојених бодова (две победе, два ремија и пет пораза, док је Борац последење пласирана екипа на табели са освојеним бодом и утакмицом мање (реми и седам пораза). 

Шеф стручног штаба Гордан Петрић и првотимац Његош Петровић оптимисти су пред гостовање у Чачку и надају се да њихов тим може да дође и до повољног резултата у 10. колу Суперлиге Србије.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...