Ђорђе Васић и Недељко Пишчевић пред утакмицу са ОФК Бачком.

У оквиру 9. ванредног кола прелиминарног дела такмичења фудбалери Рада дочекују екипу ОФК Бачка из Бачке Паланке. Утакмица се игра у среду, 13. септембра са почетком у 19 часова. Рад је ушао у серију утакмица са противницима сличног фудбалског рејтинга, али прво је кикснуо у Сурдулици сада се тражи искупљење против ОФК Бачке и чачанског Борца за мирнији наставак шампионата. Управо после овог мини циклуса биће јасније ствари у погледу пласмана, мада је првенство дугачко и могућа су изненађења. У мечу против ОФК Бачке „грађевинари“ једноставно немају калкулација и морају да иду на победу, јер бодови су преко потребни. Дакле, победа се намеће као императив, а да би до ње стигли момци Гордана Петрића ће морати да оставе срце на терену.

Стручном штабу и фудбалерима Рада само победа над ОФК Бачком је у мислима.

Уочи 9. кола Супер лиге Србије, Рад заузима 13 позицију на табели са седам освојених бодова (две победа, реми и пет пораза), док се ОФК Бачка налази на „коти“ 14 са пет освојених бодова (победа, два ремија и пет пораза).

Помоћни тренер Ђорђе Васић и првотимац Недељко Пишчевић истакли су да су спремни и да ће дати све од себе да савладају екипу ОФК Бачке како би кренули у мирнији наставак првенства.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

18
феб2018

Резултатски егал на...

Реми Рада и Радника на Бањици (1:1)

16
феб2018

Спремни за прву прол...

Тренер Слађан Николић пред утакмицу са Радником из Сурдулице

15
феб2018

Денић: Много смо бољ...

Капитен Рада Денић за клупски сајт

13
феб2018

Немамо право на кикс

Тренер Николић сумира утиске из Турске, најављује почетак првенствене трке и упозорава