Ново појачање ФК Рад голман Бојан Зоговић у среду у утакмици против Земуна дебитовао у дресу „грађевинара“. За клупски сајт причао је о својим утисцима и о очекивањима од наредне утакмице са Радничким.

Бојан Зоговић рођен је 1989. године у Мојковцу и током каријере наступао је за Беране, млађе селекције Црвене звезде, Раднички Сомбор, Банат, Марсонију 1909, Ријеку, Тимок, Металац Горњи Милановац, Нови Пазар и Раднички Ниш из којег је и стигао у редове „небеско – плавих“.

„Драго ми је да сам постао члан ФК Рад. Добио сам позив из клуба и нисам хтео да га одбијем, јер ми је част сарађивати са шефом Горданом Петрићем и тренером голмана Бојаном Исаиловићем, али и са осталим људима који су део стручног штаба“ – каже на почетку разговора Зоговић.

Он је свој деби у дресу „грађевинара“ имао у среду, у утакмици 4. кола Суперлиге, у којој је домаћи тим славио против Земуна резулатом 2:0.

„Утакмица која је иза нас је била тешка у самој најави, јер је нама победа била веома потребна. Екипа је јако млада и сваки позитиван резултат утиче на исту да пружа боље партије. Ја сам лично задовољан дебијем, сматрам да ћу из утакмице у утакмицу напредовати у форми и дати допринос у освајању бодова и што бољег пласмана на табели нашег шампионата“ – оптимистичан је нови голман „небеско – плавих“.

Рад у недељу у оквиру 5. кола Суперлиге гостује у Нишу екипи Радничког. Зоговић наглашава да ће ово за њега бити веома посебна ситуација:

„Наредна утакмица је специфична за мене, јер сам прошлу полусезону био члан Радничког. Овај сусрет неће бити лак, јер је на Чаиру увек изузетно тешко играти. Али, ја верујем у нашу екипу која је пуна потенцијала и уз подршку навијача можемо остварити позитиван резултат. Наравно, надам се и добром суђењу“ – закључио је Зоговић.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА