Ново појачање ФК Рад голман Бојан Зоговић у среду у утакмици против Земуна дебитовао у дресу „грађевинара“. За клупски сајт причао је о својим утисцима и о очекивањима од наредне утакмице са Радничким.

Бојан Зоговић рођен је 1989. године у Мојковцу и током каријере наступао је за Беране, млађе селекције Црвене звезде, Раднички Сомбор, Банат, Марсонију 1909, Ријеку, Тимок, Металац Горњи Милановац, Нови Пазар и Раднички Ниш из којег је и стигао у редове „небеско – плавих“.

„Драго ми је да сам постао члан ФК Рад. Добио сам позив из клуба и нисам хтео да га одбијем, јер ми је част сарађивати са шефом Горданом Петрићем и тренером голмана Бојаном Исаиловићем, али и са осталим људима који су део стручног штаба“ – каже на почетку разговора Зоговић.

Он је свој деби у дресу „грађевинара“ имао у среду, у утакмици 4. кола Суперлиге, у којој је домаћи тим славио против Земуна резулатом 2:0.

„Утакмица која је иза нас је била тешка у самој најави, јер је нама победа била веома потребна. Екипа је јако млада и сваки позитиван резултат утиче на исту да пружа боље партије. Ја сам лично задовољан дебијем, сматрам да ћу из утакмице у утакмицу напредовати у форми и дати допринос у освајању бодова и што бољег пласмана на табели нашег шампионата“ – оптимистичан је нови голман „небеско – плавих“.

Рад у недељу у оквиру 5. кола Суперлиге гостује у Нишу екипи Радничког. Зоговић наглашава да ће ово за њега бити веома посебна ситуација:

„Наредна утакмица је специфична за мене, јер сам прошлу полусезону био члан Радничког. Овај сусрет неће бити лак, јер је на Чаиру увек изузетно тешко играти. Али, ја верујем у нашу екипу која је пуна потенцијала и уз подршку навијача можемо остварити позитиван резултат. Наравно, надам се и добром суђењу“ – закључио је Зоговић.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

14
nov2018

ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ ВО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ПРОМОВИСАЛИ НОВОГ ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА 

09
nov2018

БАЊИЦА СЛАВИ ШЕСТ ДЕ...

ПРОТИВ КРУШЕВАЧОГ НАПРЕТКА (СУБОТА, 18 ЧАСОВА), НАЈВЕРНИЈЕ ПРИСТАЛИЦЕ „ГРАЂЕВИНАРА“ ОБЕЋАВАЈУ СПЕКТА...

09
nov2018

Хвала Кизо!

 „ГРАЂЕВИНАРИ“ СПОРАЗУМНО РАСКИНУЛИ САРАДЊУ СА ТРЕНЕРОМ МИЛИНКОВИЋЕМ

26
okt2018

Са оптимизмом на Ниш...

Млади дефанзивац, Никола Тричковић пред дуел са Радничким