Гордан Петрић и Александар Лутовац пред гостовање „црвено – белих“ на Бањици.

У оквиру 2. кола прелиминарног дела такмичења фудбалери Рада на свом терену, у градском дербију, дочекују екипу Црвене звезде. Утакмица се игра у недељу, 30. јула, са почетком у 19 часова, а обезбеђен је и директан телевизијски пренос на ТВ Арена спорт.

На крилима ремија и добре игре у Крушевцу, подмлађена екипа Рада потпуно растерећена и пуна неопходног самопоуздања дочекује екипу Црвене звезде где ће покушати да дође до повољног резутата и да покаже и докаже свој раскошни таленат и квалитет.

У утакмици у којој Црвена звезда мора, а Рад може, момци тренера Гордана Петрића спремни су да максималним залагањем прикажу допаљиву игру и покажу да бањичка младост респектује сваког противника, али да се ниједног не плаши.

Из табора „грађевинара“ најављују да ће без обзира на име противника ући без страха у меч и учинити све да остваре што бољи резултат на домаћем терену. Мотива има на претек, то знају момци Горадана Петрића, и несумљиво је да ће дати све од себе да испуне жељу својих верних навијача. Жеља и покрића за остварење истих има на претек, али само је то све потребно испољити на травнатом тепиху стадиона „Краљ Петар Први“.

Шеф стручног штаба Гордан Петрић, пословично опрезан и првотимац Александар Лутовац цене екипу Црвене звезде, не подлежу еуфорији и очекују да „небеско – плави“ пруже снажан отпор реномираном противнику и да дођу до повољног резултата.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...