Гордан Петрић и Александар Лутовац пред гостовање „црвено – белих“ на Бањици.

У оквиру 2. кола прелиминарног дела такмичења фудбалери Рада на свом терену, у градском дербију, дочекују екипу Црвене звезде. Утакмица се игра у недељу, 30. јула, са почетком у 19 часова, а обезбеђен је и директан телевизијски пренос на ТВ Арена спорт.

На крилима ремија и добре игре у Крушевцу, подмлађена екипа Рада потпуно растерећена и пуна неопходног самопоуздања дочекује екипу Црвене звезде где ће покушати да дође до повољног резутата и да покаже и докаже свој раскошни таленат и квалитет.

У утакмици у којој Црвена звезда мора, а Рад може, момци тренера Гордана Петрића спремни су да максималним залагањем прикажу допаљиву игру и покажу да бањичка младост респектује сваког противника, али да се ниједног не плаши.

Из табора „грађевинара“ најављују да ће без обзира на име противника ући без страха у меч и учинити све да остваре што бољи резултат на домаћем терену. Мотива има на претек, то знају момци Горадана Петрића, и несумљиво је да ће дати све од себе да испуне жељу својих верних навијача. Жеља и покрића за остварење истих има на претек, али само је то све потребно испољити на травнатом тепиху стадиона „Краљ Петар Први“.

Шеф стручног штаба Гордан Петрић, пословично опрезан и првотимац Александар Лутовац цене екипу Црвене звезде, не подлежу еуфорији и очекују да „небеско – плави“ пруже снажан отпор реномираном противнику и да дођу до повољног резултата.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

06
јул2018

Имам три неизбрушена...

Интервју - Бојан Јоргачевић

05
јул2018

Мачва победила Рад (...

Бледо издање грађевинара на претпоследњој провери на Златибору

04
јул2018

Подмлађени Рад изгуб...

Киза Милинковић очитао лекцију младим грађевинарима