Селекција „небеско – плавих“ дечака (2002), освојила „Турнир мира“ у конкуренцији 20 екипа из целе ЕвропеЈош један подвиг млађих категорија  „грађевинара“! Пионири Рада (2002. годиште) остварили су велики успех на Међународном турниру у Италији, освојивши прво место у веома јакој конкуренцији двадесет екипа из целе Европе. Наши дечаци су уписали четири победе и два ремија уз гол разлику (9:2) и сасвим заслужено се домогли победничког пехара.

Тренер Стефан Томашевић и физиотерапеут Милош Илинчић су заједно истакли да су наши дечаци дали свој максимум и приказали убедљиво најбољи фудбал. Сви учесници турнира су, осим спортских надметања, имали и активности и ван фудбалског терена, пре свега у дружењу и размени искустава. Домаћини турнира засужују највеће честитке за сјајну организацију турнира и максималан труд да све протекне у савршеном реду.

На турниру у Италији учествовали су: Матеја Бркић, Немања Здравковић, Давид Јањић, Никола Милановић, Марко Добријевић, Лазар Мирковић, Дамјан Симић, Павле Станић, Вељко Младеновић, Матеја Јанковић, Филип Максимовић, Ненад Стошковић, Борис Јовановски, Вук Максимовић, Михајло Лилић, Лука Јовановић, Јован Михајловић, Игор Смуков, Бошко Радовић и Јован Денић.

Честитамо најмлађима, они су сјајна будућност нашег клуба!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...