Селекција „небеско – плавих“ дечака (2002), освојила „Турнир мира“ у конкуренцији 20 екипа из целе ЕвропеЈош један подвиг млађих категорија  „грађевинара“! Пионири Рада (2002. годиште) остварили су велики успех на Међународном турниру у Италији, освојивши прво место у веома јакој конкуренцији двадесет екипа из целе Европе. Наши дечаци су уписали четири победе и два ремија уз гол разлику (9:2) и сасвим заслужено се домогли победничког пехара.

Тренер Стефан Томашевић и физиотерапеут Милош Илинчић су заједно истакли да су наши дечаци дали свој максимум и приказали убедљиво најбољи фудбал. Сви учесници турнира су, осим спортских надметања, имали и активности и ван фудбалског терена, пре свега у дружењу и размени искустава. Домаћини турнира засужују највеће честитке за сјајну организацију турнира и максималан труд да све протекне у савршеном реду.

На турниру у Италији учествовали су: Матеја Бркић, Немања Здравковић, Давид Јањић, Никола Милановић, Марко Добријевић, Лазар Мирковић, Дамјан Симић, Павле Станић, Вељко Младеновић, Матеја Јанковић, Филип Максимовић, Ненад Стошковић, Борис Јовановски, Вук Максимовић, Михајло Лилић, Лука Јовановић, Јован Михајловић, Игор Смуков, Бошко Радовић и Јован Денић.

Честитамо најмлађима, они су сјајна будућност нашег клуба!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
[email protected]
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812
[email protected]

Најновије

20
авг2017

Грађевинари славили...

Цео меч стао је практично у једно полувреме, пошто су тада виђени сви голови на мечу. Рад је повео в...

18
авг2017

У Шапцу могућа сва т...

Помоћни тренер Ђорђе Васић и голман Бојан Зоговић пред гостовање у Шапцу.

17
авг2017

Пријатељска утакмица...

Фудбалери Рада који су имали нешто мању минутажу протекле недеље, у среду су одиграли контролну утак...

14
авг2017

Раднички победио Рад

Нишлије су постигле по гол у оба полувремена, стрелци на Чаиру били су Арсић у 40. и Славиша Стојано...