ФК Рад и Омладинска школа организоваће јубиларни 10. по реду Меморијални турнир “Деда Млађа Митровић “у знак сећања на оснивача и творца Радове школе фудбала. Турнир ће се одржати од 25. до 29. јуна 2018. године на теренима стадиона “Краљ Петар Први” на Бањици.Учешће на турниру ће узети екипе из Београда, целе Србије и Републике Српске.

- Деда Млађа Митровић је заслужио да се његово име не заборави. Меморијалним турниром који носи његово име са поштовањем чувамо и негујемо сећања на утемељивача Радове Омладинске школе, на тренера који је на прави начин усмерио Зорана Мирковића, Игора Ташевског, Жељка Цицовића, Александра Ранковића и многе друге фудбалере који су пронели славу не само српског већ и светског фудбала, на човека који је отворио простор за развој омладинског фудбала у нашој земљи .У знак сећања на нашег Деда Млађу жеља нам је да се окупимо, дружимо, играмо, витешки надмећемо, фер – плеј понашамо и промовишемо праве вредности, јер на томе је и оснивач наше Омладинске школе инсистирао. Турнир ће посетити и велика Радова фудбалска имена, како актуелна, тако и бивша.

За најбоље екипе и појединце обезбеђене су и прикладне награде.

Успешна организација досадашњии девет турнира обавезује нас да јубиларни 10. буде и најбољи – поручује Никола Маркић, један од организатора турнира.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА