РАД ПОЖРТВОВАНОМ ИГРОМ ОСВОЈИО БОД ПРОТИВ МЛАДОСТИ У ЛУЧАНИМА (0:0)

 

Младост (Лучани) - Рад 0:0

Стадион: Младост. Судија: Илија Брдар (Нови Сад). Жути картони: Синђић, Тумбасевић,Андрић (Младост), Тричковић, Перендија, Д.Марковић, Буснић, М.Марковић (Рад).

МЛАДОСТ: Росић, Синђић, Пејовић, Пешић, Одита, Радивојевић, Андрић, Тумбасевић, П.Јовановић (од 6.минута Јевремовић), Л.Јовановић (од 65.минута Димић), Павловић.

РАД: Душан Марковић, Милош Марковић, Игњатијевић, Шипчић, Перендија, Тричковић (од 86.минута Ризнић), Петровић, Буснић (од 80.минута Љубинковић), Баиновић, Живковић, Младеновић.

Фудбалска завеса за 2018.годину спуштена је у Лучанима. Иако је окружење стадиона Младост више подсећало на Гармиш-Партенкирхен прекривен снежним покривачем, домаћин се потрудио да максимално очисти терен и играчима понуди најбоље могуће услове у овом моменту.

Изабраници Нешка Миловановића су кренули са иницијативом држећи лопту више у свом поседу. У првих 15 минута, Младост је три пута опсано припретила, али је голман Душан Марковић маестралним одбранама наговестио да ће израсти у играча меча.

Никола Тричковић је имао нешто офанзивнију улогу и јуниорски репрезентативац Србије је први припретио домаћину.

У 38.минуту, Филип Баиновић је створио простор за ударац гађајући доњи део гола домаћина, али је резултат остао непромењен.

Изабраници Драгана Стевановића су играли борбено и ангажовано током читавог меча. У 72.минуту Богдан Младеновић је покушао да соло продор заврши егзекуцијом, али су дефанзивци Лучанаца осујетили данашњег капитена Рада.

У наредних неколико минута, домаћин је у таласима нападао створивши безмало двоцифрен број прилика које је маестрални голман Београђана, Душан Марковић бравурозним интервенцијама неутралисао и сачувао резултат са почетка меча.

Клуб са Бањице је и поред кадровских проблема, максималним ангажовањем и  великом борбеношћу остварио позитиван резултат, који је тим из Црнотравске улице подигао на суперлигашкој лествици пред зимску паузу.

 ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА