12.МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР “ДЕДА МЛАЂА МИТРОВИЋ” 

ФК Рад од 25. до 28. јуна 2020. године већ дванаесту годину организује меморијални турнир “Деда Млађа Митровић”, у знак сећања на оснивача Радове Омладинске школе. 

ГРАЂЕВИНАРИ ПРОМОВИСАЛИ НОВЕ СТИПЕНДИСТЕ!

Ово је њихова заслуга и ово ће им доћи као ветар у леђа. Они знају колико је трновит пут до првог тима, и само нека наставе да раде, брзо ћемо их гледати у првом тиму, закључио је Пеличић. 

ЊЕГОВО ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ

Верујући да се у животу све дешава у право време, млади бек Рада Петар Стојановић (2001 – крајем марта пуни 19 година) недавно је храбро закорачио у ново фудбалско поглавље испуњено низом пословних успеха.

ТРИ ЧУВАРА БАЊИЦЕ

Нема клуба у Супер лиги Србије који може да се похвали оним чиме може Рад, а то је да су сва три чувара мреже садашње сениорске екипе прошли Радову омладинску школу. У питању су Душан Марковић, Данијел Мићановић и Стојан Лековић.

ЧЕТВОРИЦА РАДОВИХ БИСЕРА У АНТАЛИЈИ

Да је Радова омладинска школа препознатљива не само у Србији већ и у Европи, говори чињеница да се сваке године првом тиму прикључи неколико младих играча из сопственог омладинског погона. Ове зиме своју шансу за нова доказивања добила су три омладинца и један кадет.

У ПОГОНУ РАДОВИ КАДЕТИ

Кадетска селекција ФК Рад у најквалитетнијем рангу такмичења за узраст 2003. годишта заузима шесто место на табели уз исти број бодова као петопласирани Раднички (27).


Одмор је завршен, а Љубинковић се одлучио за текстуални интервју пре него видео.

ПЕТЛИЋИ РАДА УПАЛИЛИ МОТОРЕ

И најмлађа званична такмичарска селекција небеско плаве породице започела је припреме на помоћном терену стадиона

Краљ Петар Први. Ни хладно време, магла, недостатак сунца, није спречило дечаке рођене 2007. године да уз осмех одраде свој први тренинг.Стрпљиво су чекали свој први излазак на терен са вештачком подлогом, онако како ред то и налаже. Тренирао је прво први тим, омладинци, пионири, млађи пионири па тек онда они.

МЛАЂИ ПИОНИРИ У ПОХОДЕ СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ

Селекција млађих пионира Рада коју чине дечаци рођени 2006. године започела је на Бањици припреме за наставак првенства. Оно што је ново везано за ову селекцију је долазак новог  тренера ове Радове генерације.

И ОМЛАДИНЦИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

Први тренинг у овој години пред наставак првенства одрадили су и наши омладинци. Изабраници тренера Душана Рашовића први део припрема одрадиће у Београду, а потом следи одлазак у Кучево. Почетак првенства у најјачем рангу омладинског фудбала Србије планиран је за 7/8 март када на Бањицу стиже екипа Графичара.

ВЕЛИКИ ДАН ЗА БАЊИЧКОГ РАШФОРДА!

Још један Радов бисер грандиозног сјаја и најфинији штоф српског фудбала искусио је чари играња у најелитнијем такмичењу у нашој земљи. Реч је о Јовану Зоговићу (2001), момку спремном да на малом простору стави потпис на нешто велико, да се вештим дриблингом ослободи чувара, публику баци у делиријум, креира акције у стилу велемајстора и који је често човек одлуке.

ДОБРИЈЕВИЋ ПОТПИСАО ПРВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА РАДОМ!

Данас је на Бањици свој параф  на први професионални уговор ставио штопер Марко Добријевић (2002).Ово је шести потписани уговор са драгуљима Радове школе, и то у веома

кратком временском периоду. Управа Рада још једном је потврдила да мисли на будућност и да је пре свега циљ клуба, промовисање и афирмисање младих играча из сопствене школе…

СРЕЋАН ЗБОГ ДЕБИЈА, ТУЖАН ЗБОГ ПОРАЗА!

ФК Рад је познат по томе што даје шансу младим фудбалерима из своје школе фудбала, тако да је све више младих играча у првом тиму, чија фудбалска вредност гарантује лепу будућност, а то се испоставило као храбар и исправан потез руководства клуба бањичког суперлигаша.

У ГОЛМАНСКОМ “РАТУ” НА БАЊИЦИ СВИ СУ ПОБЕДНИЦИ!

Школа голмана ФК Рад је по први пут ове године окупила чуваре мреже свих узраста млађих категорија на специфичном такмичењу голмана – „Голмански рат“.

СТИПЕНДИЈСКИ УГОВОРИ ДВОЈИЦИ ДАРОВИТИХ МЛАДИХ ИГРАЧА!

У свом првом обраћању пред новинарима двојица нових Радових стипендиста су истакли да су пресрећни због потписивања првих уговора са клубом са Бањице и да ће се трудити да оправдају указано поверење.


© ФК РАД Београд 2020