САМО ПОБЕДА ДОЛАЗИ У ОБЗИР

Фудбалерима Рада предстоји нова обавеза. На програму је и трећа утакмица за десет дана. Грађевинари у среду, 26. фебруара, у оквиру 23. (ванредног) кола дочекују екипу Јавора. Почетак меча заказан је за 18 часова.


Небеско – плави у другом овосезонском лигашком дуелу са Јавором хоће и морају до сва три бода, јер једино тако могу да наставе трку за безбедније место на табели. Дакле, рачуница је једноставна. Грађевинарима су потребна три бода! За тренера Мићовића и сараднике важан задатак је да направе баланс између императива победе и жеље на терену. У таквим моментима ваља бити смирен и стрпљиво чекати шансу.


Победа над Напретком је донела велико сампоуздање и наши момци су показали да могу да се носе са јаким екипама у Суперлиги и да имају херца да изађу на мегдан свима.


Поглед на табелу је варљива ствар и није одраз моћи, квалитета и капацитета овог тима који сада имају грађевинари и уверени смо да ће се стање на табели брзо променити. Рад заслужује елиту. На њиховом путу за бег у безбеднију зону прва на реду је квалитетна екипа Јавора која ће пружити жесток отпор, али, ипак грађевинари се питају.


Тренер Марко Мићовић и везни играч Александар Буснић у најави утакмице са Јавором истакли су да их очекује тежак меч ,али верују у успех свог тима и наставак победничке серије.


© ФК РАД Београд 2019