СА ЊЕГУШЕМ НА ПАРТИЗАН!

Коначно осмех на лицима грађевинара. После првенствене победе над Напретком, квалитетно одрађених мини-припрема на српској планинској лепотици и победе у пријатељској утакмици против Златибора вратило се неопходно самопоуздање у небеско-плаве редове, па у миру и одличној атмосфери кују план да “Парни ваљак” зауставе у Хумској. Утакмица против Партизана је на програму у суботу, 12.9. са почетком у 20 часова, предвиђен је и ТВ ПРЕНОС НА АРЕНИСПОРТ 1.


Нови шеф стручног штаба Рада Зоран Његуш изражава задовољство урађеним на припрема на Златибору.

-Могу вам рећи да сам задовоњан понашањем фудбалера и њиховим односом у извршавању постављених задатака. Углавном смо радили на тактичко-техничким елементима с тим што сам полако уводио неке моје идеје, замисли и захтеве које су момци пажљиво упијали и спроводили у дело. На крају смо одиграли и пријатељску утакмицу која нам је добро дошла да видимо шта смо урадили у овом периоду – истиче тренер грађевинара.


Сплетом околности Зоран Његуш ће дебитовати на клупи Рада против Партизана, али искусни професионалац лагано спушта лопту на земљу.

-Тако се наместило. Партизану и Звезди се не прети. Ми никоме нећемо да претимо, поготово Партизану, али ценимо себе и свесни смо сопствених квалитета. Видим да црно-бели имају неких проблемчића, променили су тренера, а свака промена доноси нешто ново. Сигурно је да ће бити другачијих захтева у игри, али мене искључиво интересују дешавања у мом дворишту. Од мојих момака очекујем да дају свој максимум и да оставе срце на терену. То је млада екипа жељна доказивања, а где ће им већи мотив него да се докажу од Партизана. У Хумску сигурно нећемо ићи са белом заставом већ да јуначки одмеримо снаге и даћемо све од себе да пршти на терену, а ко буде бољи, спретнији, срећнији нека слави – рекао је Његуш.© ФК РАД Београд 2020