РАСПОРЕД 3. ДАНА ТУРНИРА – ДЕЧАЦИ 2009. ГОДИШТЕ


ГРУПА А: РАД ПЛАВИ, ФООТ, ИНДЕКС НОВИ САД, ЈУНИОР ИНЂИЈА

ГРУПА Б: РАД БЕЛИ, АФК, ФЕНИКС ШАБАЦ, ОМЛАДИНАЦ БАНОВЦИ

ГРУПА В: ОЛЕ БОРЧА, ЛЕОТАР, ОЛИМПИК, АЛТИНА

ГРУПА Г: ЛЕОТАР 2, КОЛУБАРА, БОРАЦ ШАМАЦ, ФЕНИКС ПЕЋИНЦИ


РАСПОРЕД ТУРНИРА:


ГРУПНА ФАЗА:


ГРУПА А / 1. КОЛО 12:00 ТЕРЕН А РАД ПЛАВИ – ФООТ

ГРУПА А / 1. КОЛО 12:00 ТЕРЕН Б ИНДЕКС НОВИ САД – ЈУНИОР ИНЂИЈА

ГРУПА Б / 1. КОЛО 12:25 ТЕРЕН А РАД БЕЛИ – АФК

ГРУПА Б / 1. КОЛО 12:25 ТЕРЕН Б ФЕНИКС ШАБАЦ – ОМЛАДИНАЦ БАНОВЦИ

ГРУПА В / 1. КОЛО 12:50 ТЕРЕН А ОЛЕ БОРЧА – ЛЕОТАР

ГРУПА В / 1. КОЛО 12:50 ТЕРЕН Б ОЛИМПИК – АЛТИНА

ГРУПА Г / 1. КОЛО 13:15 ТЕРЕН А ЛЕОТАР 2 – КОЛУБАРА

ГРУПА Г / 1. КОЛО 13:15 ТЕРЕН Б БОРАЦ ШАМАЦ – ФЕНИКС ПЕЋИНЦИ


ГРУПА А / 2. КОЛО 13:40 ТЕРЕН А РАД ПЛАВИ – ЈУНИОР ИНЂИЈА

ГРУПА А / 2. КОЛО 13:40 ТЕРЕН Б ФООТ – ИНДЕКС НОВИ САД

ГРУПА Б / 2. КОЛО 14:05 ТЕРЕН А РАД БЕЛИ – ОМЛАДИНАЦ БАНОВЦИ

ГРУПА Б / 2. КОЛО 14:05 ТЕРЕН Б АФК – ФЕНИКС ШАБАЦ

ГРУПА В / 2. КОЛО 14:30 ТЕРЕН А ОЛЕ БОРЧА – АЛТИНА

ГРУПА В / 2. КОЛО 14:30 ТЕРЕН Б ЛЕОТАР – ОЛИМПИК

ГРУПА Г / 2. КОЛО 14:55 ТЕРЕН А ЛЕОТАР 2 – ФЕНИКС ПЕЋИНЦИ

ГРУПА Г / 2. КОЛО 14:55 ТЕРЕН Б КОЛУБАРА – БОРАЦ ШАМАЦ


ГРУПА А / 3. КОЛО 15:20 ТЕРЕН А РАД ПЛАВИ – ИНДЕКС НОВИ САД

ГРУПА А / 3. КОЛО 15:20 ТЕРЕН Б ФООТ – ЈУНИОР ИНЂИЈА

ГРУПА Б / 3. КОЛО 15:45 ТЕРЕН А РАД БЕЛИ – ФЕНИКС ШАБАЦ

ГРУПА Б / 3. КОЛО 15:45 ТЕРЕН Б АФК – ОМЛАДИНАЦ БАНОВЦИ

ГРУПА В / 3. КОЛО 16:10 ТЕРЕН А ОЛЕ БОРЧА – ОЛИМПИК

ГРУПА В / 3. КОЛО 16:10 ТЕРЕН Б ЛЕОТАР – АЛТИНА

ГРУПА Г / 3. КОЛО 16:35 ТЕРЕН А ЛЕОТАР 2 – БОРАЦ ШАМАЦ

ГРУПА Г / 3. КОЛО 16:35 ТЕРЕН Б КОЛУБАРА – ФЕНИКС ПЕЋИНЦИ


ПЛАСМАН:


1/4 ФИНАЛА 17:30 ТЕРЕН А А1 – В2 (А)

1/4 ФИНАЛА 17:30 ТЕРЕН Б Б1 – Д2 (Б)

1/4 ФИНАЛА 17:55 ТЕРЕН А В1 – А2 (В)

1/4 ФИНАЛА 17:55 ТЕРЕН Б Д1 – Б2 (Г)

1/2 ФИНАЛА 18:40 ТЕРЕН А А – Б

1/2 ФИНАЛА 18:40 ТЕРЕН Б В – Г

ТРЕЋЕ М. 19:20 ТЕРЕН Б

ФИНАЛЕ 19:50 ТЕРЕН А


© ФК РАД Београд 2019