РАСПОРЕД 4. ДАНА ТУРНИРА – ДЕЧАЦИ 2010. ГОДИШТЕ


ГРУПА А: РАД, ФОРТУНА ПАНЧЕВО, МУЖЉА ЈУНИОР, ВИНЕР НОВИ БЕОГРАД

ГРУПА Б: БАЛКАН МИРИЈЕВО, ОЛЕ БОРЧА, ФООТ, ЛЕОТАР ТРЕБИЊЕ


РАСПОРЕД ТУРНИРА:


ГРУПА А / 1. КОЛО 12:00 ТЕРЕН А РАД – ФОРТУНА ПАНЧЕВО

ГРУПА А / 1. КОЛО 12:00 ТЕРЕН Б МУЖЉА ЈУНИОР – ВИНЕР НОВИ БЕОГРАД

ГРУПА Б / 1. КОЛО 12:25 ТЕРЕН А БАЛКАН МИРИЈЕВО – ОЛЕ БОРЧА

ГРУПА Б / 1. КОЛО 12:25 ТЕРЕН Б ФООТ – ЛЕОТАР


ГРУПА А / 2. КОЛО 12:50 ТЕРЕН А РАД – ВИНЕР НОВИ БЕОГРАД

ГРУПА А / 2. КОЛО 12:50 ТЕРЕН Б ФОРТУНА ПАНЧЕВО – МУЖЉА ЈУНИОР

ГРУПА Б / 2. КОЛО 13:15 ТЕРЕН А БАЛКАН МИРИЈЕВО – ЛЕОТАР

ГРУПА Б / 2. КОЛО 13:15 ТЕРЕН Б ОЛЕ БОРЧА – ФООТ


ГРУПА А / 3. КОЛО 13:40 ТЕРЕН А РАД – МУЖЉА ЈУНИОР

ГРУПА А / 3. КОЛО 13:40 ТЕРЕН Б ФОРТУНА ПАНЧЕВО – ВИНЕР НОВИ БЕОГРАД

ГРУПА Б / 3. КОЛО 14:05 ТЕРЕН А БАЛКАН МИРИЈЕВО – ФООТ

ГРУПА Б / 3. КОЛО 14:05 ТЕРЕН Б ОЛЕ БОРЧА – ЛЕОТАРПЛАСМАН:


1/4 ФИНАЛА 14:50 ТЕРЕН А А1 – Б4 (А)

1/4 ФИНАЛА 14:50 ТЕРЕН Б Б1 – А4 (Б)

1/4 ФИНАЛА 15:15 ТЕРЕН А А2 – Б3 (В)

1/4 ФИНАЛА 15:15 ТЕРЕН Б Б2 – А3 (Г)

1/2 ФИНАЛА 16:00 ТЕРЕН А А – Б

1/2 ФИНАЛА 16:00 ТЕРЕН Б В – Г


ТРЕЋЕ М. 16:45 ТЕРЕН Б

ФИНАЛЕ 17:20 ТЕРЕН А© ФК РАД Београд 2019