РАДОВКЕ И ФОРСИ ЗА МАЛОГ ДЕСПОТА!


Грађевинарке по ко зна који пут показују хуманост на делу. Овог пута женски фудбалски клуб Рад организује у петак од 17 часова хуманитарну утакмицу за помоћ малом Деспоту. Свесрдну подршку реализацији хумане идеје грађевинарки пружили су и њихови верни навијачи који су их свих ових пет година подржавали и радовали се њиховим успесима. Дакле, Радовке и Форси одмериће снаге под светлима рефелектора на главном стадиону Краљ Петар Први, а сав приход са утакмице биће уплаћен на рачун малог Деспота.


Нажалост, они немају довољно средстава да његово лечење испрате у целости. Неопходна им је помоћ добрих људи и управо то је мисија ове хуманитарне утакмице. Да сви људи помогну колико је у њиховој могућности. И да, заправо, сви будемо људи.


-Када смо сазнали да је малом Деспоту неопходна помоћ за лечење, организовали смо се. Нажалост, ми смо свесни да не можемо прикупити сав новац који је потребан, али , свесни смо и да свако од нас може дати свој допринос. Надамо се да ће се сви људи добре воље укључити и помоћи да Деспот има срећно детињство – поручила је Јелена Полић, потпредседница ЖФК Рад.


Грађевинарке и њихови верни навијачи вас позивају да у петак сви заједно помогнемо малом Деспоту!Радовке обележавају пет година успешног рада.


На дан , 29- ог. новембра, лета господњега, 2014. године основан је ЖФК Рад. Поводом петогодишњице постојања и рада најмлађег члана породице грађевинара, у суботу , 30 новембра биће свечано обележен пети рођендан клуба у ресторану „Рад“ на Бањици. Управо ова утакмица биће и увод у прославу петогодишњег играња и женског фудбала на Бањици.


© ФК РАД Београд 2019