РАДОВКЕ БРАНЕ ЗЛАТО У МАЈДАНПЕКУ!

Други међународни новогодишњи турнир за даме одржава се 22. децембра у Мајданпеку, а грађевинарке ће снаге одмерити са противницима из групе А:

11 часова РАД – АЦС Раиса

13 часова Раднички Рудовци – РАД

14 часова Мајданпек – РАД


Почетак турнира планиран је за 10 часова, а утакмице се играју у хали Рудна глава у граду злата.


Тренер небеско плавих фудбалерки Данијела Мирчетић истиче значај турнира и говори о очекивањима своје екипе пред пут у Мајданпек.


-Радује ме што поново учествујемо на овом турниру, Мајданпек је град који препознаје и афирмише женски фудбал на један леп начин. Одговорност је сигурно велика, с обзиром да смо ми прошлогодишњи победници. Титулу је увек тешко одбранити, на нама је да показемо жељу и вољу да то можемо, а не сумњам да ће резултати стићи као награда за уложен труд. Не оптерећујемо се резултатом, став клуба је свакако промоција женског фудбала на најбољи начин, а овакви турнири управо за то и служе. Сарадња са другим клубовима, размена искуства, дружење и наравно добар фудбал. Ове године мислим да је турнир јачи него прошле године, има много фаворита и конкуренција је стварно велика, али моје девојке немају никакав притисак да нешто мора, наравно да ћемо сви бити срећнији ако дођемо до пехара, али понављам ништа није неопходно-истакла је Мирчетићева.


© ФК РАД Београд 2019