РАД ПРЕД “МОРАЊЕМ” ПРОТИВ РАДНИКА!

На својој Бањици, фудбалери Рада, у суботу 21. августа од 18 часова, дочекују Радник из Сурдулице, у склопу

9. кола Линглонг Тире Суперлиге Србије. Тим Драгана Радојичића после три везана пораза покушаће да прекине низ неуспеха и надокнади минус на бодовном салду.


Атмосфера у табору грађевинара пред дуел са Радником је одлична и искључиво се размишља о победи као јединој опцији. У принципу, императив победе небеско – плавима виси изнад главе у колико желе да иду ка зацртаном циљу, јер се од овог тима много више очекује. Истина, ово је прави тренутак да се упише трећа тројка, јер на мегдан стиже Радник коме не цветају руже. Ретко је сурдулички суперлигаш доживео дебакл на свом терену као минуле недеље од Напретка из Крушевца (1:4). Међутим, ко је бољи то треба доказати на терену. Победа над Радником у минулој сезони у баражу била је одличан сигнал за опстанак и после тог меча грађевинари су ушли у серију непобедивости и изборили опстанак у елити. Нека тако буде и сада! – Радовци немају ништа против.


Шеф стручног штаба Драган Радојичић и центарфор Милош Трифуновић цене екипу Радника, али верују у сопствене снаге и трећу победу на свом терену.
© ФК РАД Београд 2019