РАД ДОЧЕКУЈЕ НАПРЕДАК!

Пред фудбалерима Рада је нова обавеза. У суботу, 29. августа од 17 часова дочекују екипу крушевачког Напретка у оквиру 6. кола Линглонг Суперлиге Србије. Предвиђен је и ТВ ПРЕНОС НА АРЕНИ СПОРТ 1!


Бодовни салдо грађевинара не показује капацитет подмлађене екипе и свака наредна утакмица је шанса да се небеско-плави прикажу у најбољем светлу и почну жетву бодова.


У најави меча са Напретком, као и у свим претходним и будућим најавама утакмица, млађарија са Бањице илази у мечеве са жељом да победи и опстане у лиги. Нажалост, досадашњу игру, која је у евидентном побољшању, нису пратили адекватни резултати. У претходних 5 кола, грађевинари су изузев Чукаричког, пружили снажан отпот ривалима, посебно у првом и већем делу другог полувремена, да би на крају остали празних руку. Дечије болести су прележане. Ред је да се враћа изгубљено! На реду је Напредак и можда је ту и почетак.


Тренер Мирјачић верује у своје момке у мечу који по његовом мишљењу може да промени ток догађаја и да се упишу први бодови!


© ФК РАД Београд 2020