ПРВО ОПОРАВАК, ПА ОНДА ГАС ДО ДАСКЕ

Другог дана боравка на Златибору, фудбалери Рада су одрадили два тренинга. Преподневни је протекао у знаку опоравка после јучерашњег напорног дана. Тренинг је био забавног карактера и одрађен је на пријатних 18 степени. Почео је уобичајеним загревањем и популарном шевом.


Како би се опоравили и припремили за поподневни напоран рад, и забавили, као задатак наши играчи су добили такмичарску игрицу у којој су пас игру из једног додира требали да заврше ударцем на голић који је мало већи од лопте. Сваки постигнути гол је бурно поздрављен, а било их је много. Сам крај тренинга је завршен ударцима са дистанце, са акцентом да се погоди пречка.


Послеподневни тренинг је од самог почетка био интезиван. Тренер Богдан Корак није штедео своје играче тако да је и упркос киши задатак у потпуности успешно завршен. После загревања прешло се на игрицу „ пас игра са завршним ударцем на гол“. Онда је уследила игра 1 на 1 и 6 на 6 и на крају све се завршило шутевима на гол.


После напорног поподневног тренинга играчи су се релаксирали у бурадима са хладном водом и ледом. Ова терапија им је очигледно пријала.

ДРУГИ ДАН ПРИПРЕМА 25.6.2019.


© ФК РАД Београд 2019