ПРОТИВ МАЧВЕ НА ПОБЕДУ!

Фудбалери Рада у оквиру 6. кола Линглонг Тире Суперлиге Србије дочекују на Бањици екипу шабачке Мачве. Утакмица је на програму у суботу, 24. августа, са почетком у 20 часова.

Након  досадашње четири одигране  првенствене утакмице освојена су три бода и актуелни тим грађевинара је за сада показао да тешко излази на крај са екипама из „горњег дома“ , док је ситуација сасвим другачија , условно са екипама из „доњег дома“., али је о томе још рано говорити. 

Бодови морају да се траже против екипа сличних себи. Управо Мачва је једна од таквих екипа. Грађевинари морају да стигну до бодова на тим утакмицама како знају и умеју , да не би били у проблему када многи калкулишу у последњим колима првенства. Уосталом, то им је познато из праксе у последњих неколико година , када су у баражу спашавали статус суперлигаша. То што Шапчани  тренутно држе „фењер“ не сме да их завара, јер то није ни мало наиван тим, напротив.. Небеско – плави морају да пруже све од себе како би стигли до нова три бода. 

Помоћни тренер Срђан Стојчевски у најави меча са Шапчанима истакао је да по сваку цену желе да остваре три бода на Бањици и да се управо домаћи терен сматра адутом у овом мечу.


© ФК РАД Београд 2019