ПАВЛОВ РАЗБИО МОНОТОНИЈУ

Рад-Радник 0:1

Стадион: Краљ Петар Први

Гледалаца : 600

Судија: Ђорђе Максимовић

Стрелци: 0:1 Павлов у 68. минуту


Жути картони: Смиљанић, Стјепановић, Перендија, Николић, Бједов (Рад), Стојановић, Павловић (Радник)

Црвени картон: Смиљанић, Александар Гашић (тренер голмана – Рад)


Рад: Марковић, Николић, Перендија, Босанчић (од 73. Касалица), Коваленко, М. Трифуновић, Стјепановић

(од 73. Бједов), Петровић, Милошевић, Живковић (од 57. Стевић), Смиљанић


Радник: И. Костић, М. Костић, Марковић, Стевановић, Макарић, Даноски, Бојић (од 66. Георгијев), Кричак, Стојановић, Митошевић (од 60. Павлов), Томић ( од 77. Павловић)


У више борбеној него квалитетној партији до циља су стигли, на жалост грађевинара, гости из Сурдулице.

Гол одлуке постигао је Павлов у 68. минуту.


Иначе, првих 45 минута протекли су у доста спорој и безидејној игри оба ривала, буквално без ударца у оквир гола, док је наставак сусрета донео нешто динамичније издање.


Први је припретио Радник у 50. минуту преко Стојановића који је све добро урадио изузев завршног ударца. Узвратио је Рад преко Милоша Трифуновића, два минута касније, али невероватно како искусни стрелац није успео да искористи грешку голмана Костића. Од 54. минута грађевинари су остали са играчем мање на терену јер је судија Максимовић доделио други жути картон дефанзивцу Смиљанићу, што је аутоматски значило и његов ранији одлазак на туширање. Бројчану предност на терену Сурдуличани су искористили у 68. минуту. Георгијев је центрирао са десне стране, скочио је Макарић у шеснаестерцу Рада, пропустио лопту, она је стигла до Павлова који је био неумољив, 0:1


Од 73минута тренер Радојичић је у игру увео двојицу шпиц играча (Касалицу и Бједова) и све карте бацио у напад, али ни то није дало резултата. Мало је недостајало да Радник дуплира предност у 83. минуту, али је Марковић падом у ноге спречио Дановског да пошаље лопту у мрежу. Минут пре краја утакмице Сурдуличани су три пута шутирали у оквир гола, али су њихови ударци на време изблокирани.


© ФК РАД Београд 2019