ОПРЕЗНО СА “БРЂАНИМА”

Одложена утакмица 2. кола Линглонг Тире Суперлиге Србије, између Рада и Чукаричког, због обавеза Брђана у квлификацијама за Лигу Европе, одиграће се у среду, 28. августа са почетком у 20 часова.


Минулог викенда Рад је на свом терену савладао Мачву са 2:0 и добио додатни ветар у леђа за наставак првенствене трке, међутим у мечу са Чукаричким треба бити опрезан, јер ће овај меч бити много озбиљнији, противник је другачији и много јачи. Ради се о младој и полетној екипи која форсира пас игру, одлично контролише средину терена где хитро разграђују све акције ривала и организују сопствени напад, имају добру контру, једноставно воле да играју. Сигурно је да ће нови тренер Драган Радојичић са сарадницима покушати да им открије слабе тачке и да дође до повољног резултата.


Тренер Драган Радојичић и капитен Бранислав Милошевић успешно су положили први испит, а против Чукаричког прижељкују да им се замисли остваре.Рад промовисао Босанчића!


Фудбалски клуб Рад представио је у уторак Милоша Босанчића, искусног играча средине терена који ће појачати конкуренцију у тиму Драгана Радојичића.


Милош Босанчић је рођен, 22. маја 1988. године у Руми. Игра на позицији везног играча, има богату домаћу и интернационалну фудбалску каријеру. На Бањицу је стигао из екипе Вождовца и ставио параф на једногодишњу верност грађевинарима…Душан Марковић позван у младу репрезентацију!Још једна лепа вест стигла је на Бањицу. Голман грађевинара Душан Марковић добио је позив селектора младе репрезентације Србије за предстојеће обавезе ове селекције током двонедељне првенствене паузе. Марковић је својим одличним одбранама одавно скренуо пажњу на себе, па је и позив селектора Нешка Миловановића стигао на праву адресу.
© ФК РАД Београд 2019