ОДЛУЧНО НА НАПРЕДАК!

Фудбалерима Рада предстоји нова обавеза. На програму је и трећа утакмица у размаку од седам дана. Грађевинари у недељу, 1. септембра гостују у Крушевцу екипи Напретка. Почетак меча заказан је за 20 часова.


Грађевинарима није било лако после пораза од Чукаричког на свом терену (2:3), али су охрабрени игром пред нове обавезе у наставку сезоне. Много је позитивних ствари из меча са Брђанима, момци Драгана Радојичића су дали све од себе, али, нажалост, ни то некад није довољно, јер неке ствари не зависе од „залагања“ играча на терену. Ипак, игра охрабрује, небеско – плави иду напред уздигнутих глава!


Очекује их врло неугодна утакмица против крушевачког Напретка који је после лошег старта у успону форме, а коју прате и добри резулатати. Али, несумњиво је да ће грађевинари и у мечу под Багдалом имати усмерене мисли, бити растрчани и фокусирани. Јер, само таквим поимањем игре могу да пронађу начин да дођу до доброг резултата, против јако непријатног и дисциплинованог противника.


Тренер Драган Радојичић и дефанзивац Марко Николић у најави меча са Напретком истакли су да ће грађевинари дати све од себе да стигну до повољног резултата.


Рад промовисао још два појачања!


Фудбалски клуб Рад представио је у суботу (последњег дана прелазног рока) двојицу нових играча који ће појачати конкуренцију у тиму Драгана Радојичића. Нови чланови небеско – плаве породице постали су Александар Трнинић и Љубомир Ковачевић. Трнинић има изузетно богату домаћу и интернационалну каријеру, игра на позицији штопера и задњег везног и ово му је трећи мандат на Бањици. Ковачевић је један из генерације младих и персепктивних нада црногорског фудбала и појачаће конкуренцију у нападу.
© ФК РАД Београд 2019