ОДЛАЗАК РАДОВОГ ЗЛАТНОГ ПЕРА

Тужна вест се пронела Бањицом. Човек чије су речи близу деценију „украшавале“ Радов официјални сајт, Слободан Милошевић(65)  је сишао са животне сцене.Био је омиљено лице свих у Црнотравској бб. Херцеговачки горостас је имао срце за све. Играче Рада је афирмативно представљао у својим аутентичним текстовима са дескрипцијом која је одушевљавале све који воле клуб са Бањице.Играче је гледао као своје синове и неретко им давао и животне савете да се изграде у праве и квалитетне људе какав је и сам био. Посматрао их је изнад рама који је био ограничен линијама фудбалског терена.

У ЖФК Рад је оставио неизбрисив траг. Подржао  је Радове девојке од момента настајања клуба и био један од заговорника да женски фудбал треба увек афирмисати.Имао је улогу службеног лица и са Радовкама је био свуда и увек.

Цењени новинар листа „Спорт“ и спортске редакције листа „Правда“, године 2013.је издао књигу попут мини монографије о успесима српских рукометашица под покровитељством Рукометног савеза Србије под називом „Ђердан од седам бисера.“Фудбалски клуб Рад је поносан што је имао таквог човека – ЉУДИНУ!

Речи из твог пера ће заувек имати златни сјај!

Почивај у миру, Слобо наш добри!


© ФК РАД Београд 2020