ЊЕГОВО ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ

Један од клинаца пред којим је лепа будућност, дечко који много обећава. Има огроман потенцијал, велико срце и важно је да сачува хладну главу. Реч је о Марку Џодану, једном од најталентованијих клинаца пониклих у Радовој омладинској школи. Џодан, коме су ово прве припреме са сениорским тимом, истиче за клупски сајт да је задовољан оним што му се дешава у играчкој каријери и да му је то стимуланс за додатни рад.


-Када ме је позвао шеф стручног штаба Богдан Корак да са сениорском екипом путујем на припреме на Златибор, мојој срећи није било краја. Велика ми је част што сам део екипе. Припреме на Златибору ми много значе, јер осећам атмосферу у сениорској селекцији и ово је први корак у остварењу мог сна. Ово све кроз шта тренутно пролазим неће ме успавати, напротив, на мени је да још више и боље радим, како би својим играма оправдао очекивања свих у клубу – са задовољством каже Џодан, још један у низу драгуља Радове фудбалске школе.


Он бираним речима апострофира све оне који му помажу да брже напредује.


-Посебно ми је значајна подршка људи у клубу, као и максимално коректан однос играча у свлачионици и на терену. Захвалан сам и шефу Богдану Кораку који препознаје квалитет младих играча и што нас учи победничком менталитету. Код њега је све испланирано до детаља и свима нам је доделио задатке. Покушаћу да се шефу препоручим бољим партијама и резултатима. Желим да са успесима клуба и ја напредујем. За сада сам задовољан и то ме неће уљуљкати. Напротив! Нормално о свему, ипак одлучује шеф.- искрен је Џодан


Свестан је талентовани „везиста“ да може много да научи од искусних саиграча.


-Што се фудбала тиче, учимо спортске манире, да додатно прихватимо Радове критеријуме и да послушамо шта нам се каже. То је све због нашег напретка, ипак смо најмлађи и морамо да их поштујемо и слушамо, тако увек иде.


У приватном животу тих, миран, скоро неприметан, а на терену жива ватра. Одговоран, бескомпромисан борац и пре свега изузетно васпитан момак.


– Успео сам да извучем најбоље ствари којима су ме учили тренери из омладинске школе и моји родитељи, такође и јака конкуренција те тера на свакодневно доказивање у фудбалском и ванфудбалском животу. То ми је једно велико искуство које ће ми много заначити у даљој каријери. – закључио је Џодан.


© ФК РАД Београд 2019