НА “МЕРАКЛИЈЕ” СА МЕРАКОМ!

Пред фудбалерима Рада је нови изазов. У госте стиже нишки Раднички, познат као чврста и неугодна екипа. Утакмица у оквиру 13. кола Линглонг Тире Суперлиге Србије игра се у суботу, 26. октобра са почетком  од 18 часова.


Атмосфера у табору грађевинара пред дуел са „Мераклијама“ је одлична и спремно их чекају да одмере снаге са увек неугодним ривалом, свесни да их очекује тврд и тежак меч. Реч је о екипи која је вођена врло искусним и енергичним тренером који у себи има ентузијазам и жељу и преноси их на играче, а с друге стране његови момци коректно извршавају постављене задатке свог тренера.

Рад је, генерално, подигао ниво игре, одиграо добру последњу утакмицу против Црвене Звезде и може бити задовољан приказаним и на крилима такве игре и односом према истој, са исправком мањих грешака, спреман је за мегдан на Бањици.


Тренер Радојичић и његови момци респектују екипу Радничког, свесни су слабости Нишлија, али и сопствених вредности  и надају се да ће у надигравању са „Мераклијама“ стићи до повољног резултата. А, дисциплинованом игром, одговорношћу и стрпљењем долази се до резултата који је повољан- знају то грађевинари и желе да остваре циљ.


Тренер Радојичић најављује да његов тим жели да кроз надигравање са Нишлијама стигне до бодова.


© ФК РАД Београд 2019