НА „БРДО“ ПО БОДОВЕ!


Након двонедељне паузе фудбалери Рада настављају бобру за првенствене бодове. У наредном 17. колу Линглонг Супер лиге грађевинари гостују екипи Чукаричког у утакмици која се игра у суботу, 23. новембра, од 16 часова.


Пауза у првенству добро је дошла грађевинарима да се после победе над Спартаком добро одморе и прикупе снагу за нови окршај.


Сваки дерби је специфичан и увек носи доста емоција, тензија, набоја и свакакa ситница може да одлучи утакмицу. Колико год је важно да тим добро одигра, некада је то и питање среће, баш као што ју је Чукарички имао на Бањици у 2. колу Линглонг лиге, када је славио са 2:3 у једној од најбољих партија грађевинара.


Знају у табору небеско – плавих да их очекује тежак меч на „Брду“ јер за противника имају квалитетну екипу која годинама не мења пуно тога у свом приступу. Сигурно је да ће се водити дивовска борба на „Брду“ , а нека уз добру игру грађевинара уз њих буде и доза среће, јер су је заслужили.


Победа над одличном екипом Спартака у минулом колу дошла је као мелем на рану, јер је коначно добра игра небеско – плавих у последњих неколико утакмица, награђена победом. Сигурно је да ће овај успех бити додатни ветар у леђа момцима Драгана Радојичића и да ће сви као један дати све од себе да остваре што бољи резултат.


Тренер Драган Радојичић у најави малог градског дербија истакао је да његови фудбалери после победе над Спартаком чврсто стоје на земљи и да на „Брду“ иду на победу.


© ФК РАД Београд 2019