МЛАДОСТ НА ИСПИТУ НА БАЊИЦИ!

У оквиру 15. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије, фудбалери Рада у суботу дочекује екипу Младости из Лучана. Утакмица се игра од 15 часова.


Пред грађевинарима је још један противник који је у самом врху српског фудбала. Обе екипе у овај меч улазе после пораза, Рад против Вождовца у „Змајевом гнезду“ и Младост против Напретка у Лучанима.


Неке раније утакмице су показале да је Рад увек против Лучана имао утакмице које су обиловале чврстим дуелима и агресивном игром на обе стране и да је увек било неизвесно.


Младост има костур тима који је већ дужи низ година на окупу, тако да је код њих све остало исто у екипи, мада знају бити рањиви. Што се тиче грађевинара, види се помак у игри, подигнут је ниво у задње три утакмице, против Звезде у Љутице Богдана, Радничког на Бањици и Вождовца у „Змајевом гнезу“, међутим то се још увек не одражава на резултат.


Грађевинари нису тамо где су желели да буду, сходно квалитету, али сигурно је да ће се против Младости потрудити да упишу трећу првенствену победу.


Тренер Драган Радојичић истиче да очекује добар меч и верује у своје изабранике да ће да се домогну позитивног резултата.© ФК РАД Београд 2019