МЛАЂИ ПИОНИРИ У ПОХОДЕ СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ

Селекција млађих пионира Рада коју чине дечаци рођени 2006. године започела је на Бањици припреме за наставак првенства.

Оно што је ново везано за ову селекцију је долазак новог тренера ове Радове генерације. У питању је Дејан Мусовић некада успешан фудбалер Црвене Звезде, Чукаричког, Спартака из Суботице, Младости из Лучана, Леотара из Требиња… Преко 400 утакмица одиграо је у Првој и Другој лиги, а за младу репрезентацију уписао је 25 наступа. Тренерску каријеру у сениорском фудбалу градио је у Борчи и Обилићу, а касније кроз каријеру успешне резултате у раду са млађим категоријама бележио је Радничком са Новог Београда, у Црвеној Звезди, Обилићу, ФК Корморану где је и данас тренер и директор клуба…


Дејан Мусовић за клупски сајт говорио је о свом доласку на Бањицу, плановима и очекивањима…


-На позив директора Пеличића изабрао сам ФК Рад за нов изазов у мојој каријери. Досадашњи рад са млађим категоријама донео је и потребно искуство које је и те како неопходно за рад у клубу као што је Рад. Одрадио сам први тренинг са дечацима, тек смо у фази упознавања. Настојаћу да кроз припремни период што боље припремим екипу за изазове који нам предстоје на пролеће. Тренутно смо седмопласирана екипа у лиги млађих пионира и то у обе групе А и Б. Рано је говорити о прогнозама, а увек сам био заступник филозофије да је рад на терену једино мерило-кратко и јасно рекао је Мусовић.


© ФК РАД Београд 2019