МИНИМАЛАЦ МЕТАЛЦА

РАД 0 : 1 МЕТАЛАЦ

Рад: Марковић, Милутиновић, Добријевић, Ђорић, Башановић, Дамјановић, Буснић, Живковић, Трифуновић, Зоговић, Ковачевић.

Играли су још и: Трнинић, Јовановић С.( од 45. минута ), Мићановић, Илић, Стојановић, Пахомов, Дедијер, Миличковић, Грубишић, Јовановић Ј., Секулић( од 60.минтуа )

Металац: Пулетић, Влалукин, Врањанин, Васиљевић, Антонијевић, Јокић, Максимовић, Гочанин, Поповић, Катанић,

Престиж.

Играли су још и: Десанчић, Зоћевић, Ђурић, Анђелковић ( од 45. минута ), Влаовић, Десанчић, Чумић, Милићевић, Мијаиловић ( од 60. минута ), Пецељ, Милинковић

( од 70. минута ).

У другој контролној утакмици на Златибору Металац је славио над Радом минималним резултатом. Гол је постиогао Мијаиловић у 84. минуту.

У више борбеној, него на око лепој утакмици, играло се већински између два шеснаестерца. На самом почетку утакмице Поповић је имао прилику да свој тим доведе у вођство, побегао је одбрани Рада и нашао се очи у очи са голманом, међутим Марковић је успео да сачува своју мрежу. Издвајамо још две шансе Металца до краја утакмице, Максимовића у 33. минуту и Врањанина у 39. минуту, али тресла се само спољна страна мреже, те се на полувреме отишло непромењеног резултата.

Минут од почетка другог полувремена соло продором Трифуновић, након што је заломио два играча противничке екипе, шутирао је, али на жалост Грађевинара изнад гола. У 62. минуту Трнинић је дугом лоптом упослио Дедијера, који је изванредно центрирао до Јовановића, али његов ударац главом завршио је у рукама Пулетића. У 84.

минуту након доигравања Дедијера и Илића, прошао је Јовановић и из незахвалног угла покушао да поново угрози гол Металца, али безуспешно. Истог минута уследио

је контранапад, Мијаиловић је лопту пресекао главом до Десанчића и стигао да се нађе у шеснаест метара, те главом смести лопту иза леђа Мићановића и донесе свом тиму донесе предност од 0:1, чиме је ставио тачку на овај меч.


© ФК РАД Београд 2020