МЕЧ ЗА ИСКУПЉЕЊЕ!

Рад – Инђија

Вољом жреба и одложеном утакмицом против Чукаричког, Рад ће тек у 4. колу нове сезоне у Линглонг Суперлиги Србије одиграти премијерну утакмицу на свом терену, а прилику да се представи бањичкој публици имаће екипа Инђије. Утакмица је на програму у суботу, 10. августа са почетком од 20 часова.


Сусрет са новајлијом у лиги биће прилика за грађевинаре да се искупе за лош утисак са „Карађорђа“ и дођу до првих бодова. Међутим, неће бити ни мало лако против Инђије, јер се ради о квалитетном ривалу који сигурно неће играти епизодну улогу у суперлигашком такмичењу. Уосталом, то показују и њихови резултати остварени на почетку елитног такичења. После лошег старта и минималног пораза од Партизана на свом стадиону (0:1), Инђија је „ откинула“ бод у Шапцу (2:2), а потом на свом терену савладала Напредак са 1:0 . Жеља грађевинара је да се после два првенствена пораза врате на прави колосек.


Тренер Богдан Корак и дефанзивац Горан Смиљанић цене екипу Инђије и најављују прву победу.СПОРТНЕТ НАГРАЂУЈЕ!


Најсрећнијим посетиоцима утакмице Рад – Инђија, која се игра у суботу, 10. августа са почетком у 20 часова, Спортнет као медијски партнер ФК “Рад” ће заједно са представником грађевинара доделити три породичне карте за Јавни акваријум и тропикаријум у Београду.


© ФК РАД Београд 2019