КАДЕТКИЊЕ РАДА НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ У ПЉЕВЉИМА!


У организацији ЖФК Брезница и Општине Пљевља 7. и 8. децембра у Спортском центру „Ада“ одржаће се шести Међународни турнир пријатељства. Учествоваће клубови из Црне Горе, Србије, С. Македоније, Босне и Херцеговине, Словеније, Хрватске и Бугарске. На највећем спортском догађају у граду на северу Црне Горе нашу екипу представљаће кадеткиње. Мале грађевинарке су вољом жреба распоређене у групу са домаћином турнира екипом Брезнице из Пљеваља, Енком из Пловдива (Бугарска) и Респектом из Сарајева.


Тренери Данијела Мирчетић и Сузана Тансковић откривају због чега кадеткиње учествују на турниру у Пљевљима, (иако је први тим био стални учесник турнира) и верују да мале грађевинарке могу да се оките медаљом.


-Према пропозицијама организатора турнира екипе могу да се такмиче само у једној категорији. Ми смо се ове године одлучили за наше најмлађе девојчице јер су то заслужиле радом, залагањем на тренинзима и успесима на такмичења. И ово им је награда. Имамо добру екипу и верујемо да можемо до медаље, једини нам је проблем што се утакмице играју у дворани на паркету, али како свима тако и нама. – поручио је тандем тренера бањичких принцеза.


© ФК РАД Београд 2019