ЈЕДНИ ЗА ЕВРОПУ, ДРУГИ ЗА ОПСТАНАК!

ТСЦ жели Европу, а Рад останак у елити. Утакмица 25. кола Линглонг Суперлиге Србије која се игра у суботу,

7. марта од 16 часова важна је за оба тима. ТСЦ се бори за излазак на међародну сцену, док Рад још није сигуран када је борба за суперлигашки статус у питању.


Премијерну сезону у елитном рангу српског фудбала ТСЦ игра изнад свих очекивања. Бачкотополчани су доспели у ситуацију да сањају Европу, док је Рад, упркос квалитету тима, доспео у ситуацију да се бори за останак у елити. Не би требало да гледамо на табелу и позицију на којој се ТСЦ и Рад налазе.


Грађевинари су свесни да им је ово једна од најзначајнијих утакмица у првенству која им може одредити пут за даље. Уосталом, Рад како зна и уме мора да победи ТСЦ. Игра на свом терену, пред својом публиком и има обавезу да иде на победу, а оствариће је ако сви играчи пруже свој максимум, што ће несумњиво учинити. У табору грађевинара желе да се освете гостима за јесењашни пораз на њиховом терену и да их зауставе на европском путу, а себи трасирају пут за даље, за бег из опасне зоне, како би имали самопоуздање на вишем нивоу.


Тренер Рада Марко Мићовић јасан је кад су у питању амбиције његовог тима против ТСЦ-а у суботу на стадиону Краљ Петар Први. „ Желимо добар  резултат“ – јасан је Мићовић.© ФК РАД Београд 2020