ХРАБРО И ОДВАЖНО ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!

Предстојећег викенда на програму су мечеви 9. кола, уједно и последњег у јесењем делу првенства у Првој лиги за жене. Грађевинарке на игралишту са вештачком травом иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ гостују екипи Црвене Звезде Б (2018). Утакмица је на програму у недељу од 16 часова.


Радовке у меч са црвено – белима улазе након две веома важне узастопне победе и сигурно је да ће, поред бодова, тражити и наставак добрих игара, уз максимално ангажовање и озбиљан приступ како би се домогле и шесте првенствене победе.


Звезда, са друге стране, игра доста промењиво ове сезоне. Црвено – беле су запоселе четврто место на табели, шест бодова мање и два неодиграна меча у односу на трећепласирану екипу Рада.


У сваком случају овај меч привлачи велику пажњу јавности и сигурно је да ће профитирати сви они који се нађу иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“.


Капитен, уједно алфа и омега бањичког прволигаша, Сузана Танасковић истиче да њену екипу очекује тежак меч, бираним речима говори о предстојећем ривалу, али верује у успех својих колегиница и у наставак успешне серије.


Очекује нас гостовање из домена тежих у Првој лиги. Наравно, наша жеља је да будемо на нивоу, да пружимо квалитетну партију и као епилог тога да се домогнемо целог плена. Ми имамо нашу рачуницу.

Звезда ће против себе имати изузетно мотивисан Рад. Оно што треба да урадимо јесте да грешке смањимо на минимум у неким фазама игре, а са друге стране са већом концентрацијом и са више енергије и жара очекујем да ћемо неке изгледне ситуације пред противничким голом реализовати. Ако желимо позитиван резултат, уз максимално поштовање клуба као што је Звезда, онда морамо да будемо максимално дисциплиноване, ангажоване, агресивне, а изнад свега храбре и одважне. Јер само храбре и одважне можемо до позитивног резултата. Победа би нас зацементирала на трећој позицији, а на пролеће ћемо покушати, иако смо међу најмлађим екипама у лиги, да учинимо и нешто више. Позивам наше верне навијаче да дођу у што већем броју да нас подрже, а ми ћемо се потрудити да их обрадујемо победом на опроштају од јесењег дела првенствене сезоне – у даху поручује Турбо СУ.


© ФК РАД Београд 2019