ГРАЂЕВИНАРИ НА ЗИМСКОМ ОДМОРУ!

Након тренинга и заједничког ручка, фудбалери Рада и стручни штаб званично су јуче заокружили јесењу полусезону и отишли на одмор који ће трајати до почетка јануара када ће се на Бањици одржати прозивка којом ће почети припреме за наставак сезоне…


Играчи и стручни штаб су задовољни отишли на одмор јер их је руководство клуба финансијски испоштовало како би са својим породицама могли на миру да прославе новогодишње и Божићне празнике.


И док фудбалери и стручни штаб буду одмарали, челници клуба ће радити пуном паром, већ се праве планови за зимски прелазни рок, ради се на листи долазака и одлазака и на ангажовању новог шефа стручног штаба, као и на одабиру дестинације на којој ће грађевинари обавити најважнији и најзначајнији део припрема.


У име клуба присутним фудбалерима и стручном штабу се обратио спортски директор Ардијан Ђокај пожелевши им угодан одмор и срећне предстојеће празнике, са напоменом фудбалерима…


-Идете на зимски одмор и у име руководства клуба и у моје лично име желим вам да уживате и са својим фамилијама проведете новогодишње и Божићне празнике, јер сте то све заслужили, сем резултата. Био бих неискрен да вам нешто друго лоше кажем или замерим. Доста смо се испричали за ова 3 – 4 месеца, и дошло је време када треба да се растанемо. Идемо на одмор на 7 – 8 дана и кад се вратите, сви ћете добити план и програм рада, тако да спремнији уђете у тренажни процес у оквиру припрема за пролећни део полусезоне. Ко не буде одрадио онако како се то у плану захтева неће ићи на припреме! Захвалан сам руководству клуба које је смогло снаге и обезбедило средства да у ова тешка времена „лаганије“ одете на одмор. Желим вам све најбоље и видимо се 9. јанура. – истакао је Ђокај.


За агилног спортског директора предаха нема и већ најављује паклен рад, али верује у успех.


-Што се мене тиче првенство почиње сутра. За 2- 3 дана добићемо новог шефа стручног штаба. Ту је и поменути план и програм. Све нешто ново и другачије. Имаћемо крваве и тешке припреме. Имамо још 17. утакмица до краја, морамо да побеђујемо, морамо да изборимо опстанак у елити јер то овај клуб заслужује. Уверен сам да ћемо бити много јачи на пролеће. Поносан сам што радим у овом клубу, надам се да сте и ви поносни што у њему играте. – закључио је Ђокај приликом свог обраћања.
© ФК РАД Београд 2019