ГРАЂЕВИНАРИ МЕРКАЈУ ТРИЈУМФ НАД “ЛАЛАМА”

У оквиру 18. кола Линглонг Тире Суперлиге Србије, фудбалери Рада на свом терену дочекују новосадску Војводину, екипу која је на Бањици славила само четири пута у историји њихових међусобних сусрета.

Утакмица је на програму у суботу, 30. новембра са почетком од 16 часова.


Војводина је озбиљна екипа и спада у сам врх српског фудбала. Екипа која у својим редовима има Роцкова, Матића, Дринчића, Бојића, Гемовића, Ђуричина, Езеа и другове, уз то предвођена тренером Лалатовићем заслужује респект и похвале. С друге стране и Рад има своје адуте. Охрабрује игра грађевинара у последњих шест утакмица, али је не прате адекватни резултати. Можда је то прилика да им се против одличног противника све врати и да дођу до повољног резултата.


Без сумње биће то тврда и тешка утакмица, са много дуела, а победника може одлучити и ситан детаљ. Једно је сигурно да ће небеско – плави у мушкој и храброј утакмици покушати да је одведу у позитиван ток.


Тренер Драган Радојичић у најави меча са Војводином истакао је да његови пулени морају ући у утакмицу максимално концентрисано како би на крају остварили оно што желе.© ФК РАД Београд 2019