ФРИЦОВА КАМЕРА СВЕ ВИДИ

Тренер Богдан Корак је увео новину у раду. Увео је у праксу снимање тренинга професионалном камером.

Убудуће све тренинге грађевинара ће пратити камера клупског сниматеља Фрица. Своју одлуку Корак образлаже на следећи начин:


-Неки детаљчићи промакну оку тренера, али камери не могу. Камера све види. Посредством исте, током анализе, бићемо у прилици да видимо где се налазе играчи у односу на задату ситуацију, посебно код техничко – тактичких задатака у средњој и високој зони пресинга. У ствари детаљно ћемо видети у којим сегментима играчи исправно раде или греше, а што је можда нашем оку промакло. За сваког ће појединачно бити исечен материјал, па ћу их онда позвати на „информативни“ разговор да се и сами увере у квалитет свог рада. Имаће за избор две опције.


Да ли ће прво да чују лепу или лошу вест?

Сваку успешну акцију ћу похвалити, а на неуспешној инсистирати да се што пре отклони. Кроз извесно време играчи ће имати увид како напредују, далеко било да назадују, јер би били у проблему – у даху каже Богдан Корак.


Наш сниматељ вредно ради истовремено са две камере и снимке прослеђује стручном штабу, а део видео материјала се емитује преко јутјуб канала, клупског сајта и друштвених мрежа. 


© ФК РАД Београд 2019