ДВОЈАЦ ЗА ЧВРШЋУ ГРАЂЕВИНУ

Фудбалски клуб Рад представио је у петак двојицу нових фудбалера, искусних дефанзиваца који ће појачати конкуренцију у тиму Богдана Корака , а један од њих је већ играо у дресу грађевинара. Нови чланови небеско – плаве породице постали су Милан Јагодић и Марко Николић. Несумњиво да ће двојица штопера својим искуством и знањем допринети још чвршћој задњој линији суперлигаша са Бањице.


Милан Јагодић (28) се после успешне каријере на домаћој сцени вратио тамо где је оставио дубок траг – на Бањицу, и то из редова добановачке Будућности, док је Марко Николић (30) после богате каријере на домаћој и интернационалној сцени у редове Рада стигао из Арсенала из Кијева. Обојица играју на позицији централног блока.


Повратник на Бањицу-Милан Јагодић не крије одушевљење због повратка у Црнотравску улицу и истиче да ће се трудити да подигне своју игру на већи ниво и да оправда очекивања стручног штаба бањичког суперлигаша.


-Захвалан сам на поверењу Богдану Кораку, задовољан сам и радостан што сам се вратио у свој клуб где сам провео лепе тренутке у каријери. Ово је велики дан за мене. Трудићу се да подигнем квалитет игре на већи ниво, што се и тражи у Раду. Радостан сам због повратка на Бањицу – искрен је Јагодић.


Нови фудбалер Рада, Марко Николић (21) рекао је да се нада да ће се брзо уклопити у нову средину и да ће се трудити да оправда очекивања стручног штаба.


-Велика ми је част што сам дошао у Рад, и покушаћу играма и залагањем на терену да испуним очекивања људи у клубу. На мени је да покажем шта знам, да играм што боље, да се концентришем на рад на тренинзима и да се наметнем тренеру Кораку – истакао је Николић на представљању у Црнотравској улици.