ДОБРИЈЕВИЋ ПОТПИСАО ПРВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА РАДОМ!

Фудбалски клуб Рад је наставио праксу са потписивањем уговора са талентованим играчима из своје фудбалске школе. После Јована Зоговића (професионални уговор), Вукашина Брауновића, Вукашина Ђорђевића, Матеје Гашића и Јована Комазеца (стипендијски уговори) још један даровити момак из омладинске школе добио је сатисфакцију за свој даљи рад и усавршавање као и јасан знак да клуб на њега најозбиљне  рачуна у будућности.


Данас је на Бањици свој параф  на први професионални уговор ставио штопер Марко Добријевић (2002).

Ово је шести потписани уговор са драгуљима Радове школе, и то у веома кратком временском периоду. Управа Рада још једном је потврдила да мисли на будућност и да је пре свега циљ клуба, промовисање и афирмисање младих играча из сопствене школе…


Директор  Омладинске школе, Бобан Пеличић  није крио задовљство представљајући нову Радову наду.


– Ово је у кратком временском периоду шести уговор по реду и задовољство ми је што је Марко Добријевић, 

још један из плејаде талентованих младих фудбалера, ставио потпис на први професионални уговор. Он је то заслужио и ово је награда за његов труд, рад и таленат. Ради се о једном од најбољих штопера у млађим категоријама и очекујем  да брзо дође до дреса првотимца. Посебно апострофирам што Марко потиче из сјајне и патријахалне породице а ми управо гајимо те вредности. Уосталом ово је његових пет минута па да га чујемо –  закључио је Пеличић и препустио реч новом професионалцу са Бањице.


-Пресрећан сам што сам потписао професионални уговор са тимом као што је Рад…Част је и привилегија бити део таквог клуба. Бићу стрпљив, као и до сада, и потрудићу се да дам све од себе да и у будућности пружам добре игре и оправдам поверење људи из клуба – рекао је перспективни штопер након потписивања свог првог професионалног уговора.


© ФК РАД Београд 2019