Богданове “звери” меркају Мачву


У оквиру 36. (претпоследњег) кола првенства Суперлиге Србије, фудбалерима Рада предстоји гостовање у Шапцу екипи Мачве. Утакмица је на програму 11. маја са почетком у 16 часова.


Ношени на крилима Коракове енергије, његове како и сам каже, “звери” су у последња четири меча показале изузетну мотивацију и срчаност на терену тако да успех није изостао – од могућих 12, освојено је 10 бодова.


Мало ко је очекивао овакав препород и уједно подвиг, али кад су у питању “звери” ништа није немогуће.

Са истом оном енергијом, жељом, вољом и мотивацијом коју су имали у последња четири кола грађевинари одлазе у Шабац са циљем да наставе серију успеха. Решени су да у граду крај Саве дају завршни ударац и регулишу свој статус коло пре краја такмичења.


Дефанзивац Милош Тановић апострофира атмофсеру у екипи и верује у наставак серије успеха.


-Тренер Корак је унео другачију енергију, хемију, другачије размишљање, позитивни и победнички дух и све то скоцкао у фантастичну целину. Створена је победничка атмосфера, немамо никаквог страха од ривала, ма ко то био, што је сасвим у реду. Менталитет тима се променио, изградио се победнички дух. Корак је са овим тимом направио невероватну хемију. Са таквом атмосфером идемо у Шабац, да наставимо серију успеха. Неће бити лако, али ми смо “звери,” како наш тренер каже, а “звери” су спремне да узму плен у Шапцу, и верујем да ћемо коло пред крај првенства решити све дилеме око опстанка у лиги – закључио је Тановић.


© ФК РАД Београд 2019