РАД НА ФУДБАЛСКОЈ РАЗГЛЕДНИЦИ АНТАЛИЈЕ

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ОД НЕДЕЉЕ У ТУРСКОЈ

Бањички суперлигаш започиње базични део припрема данашњим одласком у оријентални део Медитерана. Грађевинари ће по шести пут у својој историји зимске припреме одрадити у Анталији. Трећи пут , после 2013. и 2015.године, одредиште бањичком суперлигашу ће бити угоститељски симбол области Лара – хотел „Миракл“.

Фудбалска експедиција клуба из Црнотравске улице ће до 10. Фебруара радити у Турској тражећи форму за стабилнији статус на елитној сцени Србије.

Стратег екипе, Драган Стевановић је поред голмана Душана Марковића, Мијата Трифуновића, Растка Шуљагића и Младена Живковића, у авиону за Анталију преко Истанбула на списак ставио и фудбалере Богдана Младеновића, Николу Тричковића, Његоша Петровића, Николу Шипчића, Милана Перендију, Филипа Касалицу, Душана Живковића, Филипа Баиновића, Вању Илића, Милоша Тановића, Борка Веселиновића, Милорада Балабановића, Ђорђа Башановића, Александра Буснића, Душана Стевића, Дејана Парађину, Милоша Трифуновића, Владимира Волкова, Вељка Трифуновића, Бранислава Јовановића, Николу Ђорића и Луку Чумића. Стефан Михајловић ће се екипи придружити у среду, а под знаком питања је капитен Александар Лутовац који је у процесу рехабилитације после операционог захвата на препонама.

Комплетне извештаје са пријатељских утакмица , као и садржај и реализацију тренажних процеса у Анталији, можете пратити на нашем новом дизајнерски урађеном сајту и у речи и у фотографији, као и кроз видео материјал који ће бити емитован са турске обале Медитерана.


© ФК РАД Београд 2019