РАД НА ТВ ИЗ АНТАЛИЈЕ!

Трећу проверу на припремама у Турској, бањички суперлигаш ће имати у среду против словеначког Цеља. Термин одигравања меча је 10 сати, а љубитељи фудбала у Србији ће моћи овај меч да прате уживио путем малих екрана на телевизији АРЕНА СПОРТ 1!

ЧУМИЋ ПОНОВО СА ЕКИПОМ У ХОТЕЛУ!

После успешне операције кључне кости, млади нападач Лука Чумић се у пратњи физиотерапеута , Бранка Ранковића, вратио у хотел „Миракл“ где ће наставити даљи опоравак, а повратак Чумића на терен у пуном капацитету се очекује за месец дана.

ТРИО СА ИСКУСТВОМ!

Балабановић, Трифуновић и Смиљанић за боље пролеће Рада

Играчки кадар „грађевинара“ је комплетиран, а својим искуством и знањем бањички суперлигаш много очекује од три потписника у зимском прелазном року – Балабановића, Трифуновића и Смиљанића.

Милорад Балабановић је везни фудбалер који има 70 наступа у најелитнијем српском такмичењу, а последњи клуб за који је наступао је Крупа.

Милош Трифуновић је нападач са изузетним осећајем за гол. Иза себе има изузетно интернационално искуство, а у Суперлиги је наступао 126 пута и постигао близу 40 голова. У Рад долази из најелитнијег ранга Узбекистана.

Горан Смиљанић је изузетан бочни играч десне стране терена, који квалитетно може да одигра и у дефанзиви и у нападу. У Рад стиже из Инђије.


© ФК РАД Београд 2019