РАДОВ ФЛЕШ ИЗ АНТАЛИЈЕ

ВОЛКОВ И ЈОВАНОВИЋ ЗА ЧВРШЋУ „ГРАЂЕВИНУ“

Већ су носили дрес Рада, а сада су се вратили да својим искуством дају фудбалски путоказ екипи да бањички суперлигаш има другачију игру и резултат у односу на јесење издање. Обојица су већ на првим мечевима у Анталији показала да су перјанице екипе и фиѕиономија Радове игре са њима добија и на лепоти и на озбиљности.

Повратници… Владимир Волков лево,а Бане Јовановић десно… да врате Рад где му је место!

МИХАЈЛОВИЋ ПОЈАЧАВА РИТАМ

Од петка експедиција Рада је бројнија и за Стефана Михајловића. Голгетер се опоравио после повреде и у Анталији је започео тренажне процесе по директиви кондиционог тренера Срђана Јововића.

– Осећам се одлично и ужелео сам се терена. Полако појачав интезитет тренинга и сањам голове на пролеће који ће сигуран сам бити – рекао је Михајловић након тренинга испред хотела „Миракл“.

БАШАНОВИЋ ЈАЧА ДЕФАНЗИВУ!

Један од потписника у зимском прелазном року је и Ђорђе Башановић. Момак који је својевремено освојио Куп Србије са Чукаричким, у екипун са Бањице долази из Земуна.

– Играо сам за млађе селекције „Грађевинара“ и мој повратак на Бањицу је и професионално и емотивно посебан за мене. Жеља ми  је да ову полусезону одиграмо на квалитетном нивоу,а да већ наредне амбиције буду излазак на међународну сцену, што сматрам реалним за клуб са таквом традицијом – рекао је Башановић , који је на свом дебију у Анталији био асистент Тановићу код гола против Тамбова.

СЛОБОДАН ДАН ЗА ШЕТЊУ И ШОПИНГ У АНТАЛИЈИ

Стручни штаб је дао слободно недељно поподне, па је организатор Радових припрема, омогућио свим заинтересованим играчима да их одвезе до центра Анталије и у шопинг у чувени „Тера Сити“.

Двадесетак степени у Анталији и добар рад на тренинзима осликавао је добру атмосферу већ у аутобусу кад се све време чула песма. Милош Тановић је добио највише аплауза за вокално умеће, па су га саиграчи „тешили“ако не успе у фудбалу, микрофон му је сигуран посао. Уз дефанзивца, велико певачко умеће је показао и „Милановачки Славуј“, тренер екипе Иван Ђуровић, који је као и на терену и у певању унео велику емоцију!


© ФК РАД Београд 2019