МОТИВИСАНО И РАСТЕРЕЋЕНО НА ШАМПИОНА

Рад – Црвена звезда, недеља, 17 часова на “Арени спорт” 1

Један од најзанимљивијих мечева 27 кола Суперлиге Србије игра се на Бањици где домаћи Рад дочекује градског ривала и лидера шампионата, екипу Црвене звезде. Утакмица је на програму у недељу, 17.марта са почетком у 17 сати, а обезбеђен је и директан телевизијски пренос на првом програму ТВ Арена спорт.

“Грађевинари” улазе у градски дерби са пуно оптимизма и обавезом да максимално сконцентрисано изборе повољан резутат. За овакве утакмице није потребно посебно мотивисати играче, јер овакви дуели рађају јунаке. Момци Звездана Милошевића адекватно су се спремили за овај дуел у којем ће, не само испарирати Звездином квалитету, већ наметнути свој. Сваки окршај ова два ривала је прича за себе.. Притисак на игарче је све већи, али “грађевинари” растерећено улазе у овај меч и истичу да су спремни за Звезду.

Шеф стручног штаба  Звездан Милошевић и дефнзивац Филип Баиновић истакли су на конференцији за медије да ће небеско – плави учинити све да прикажу добру представу, а по њиховом мишљењу из тога ће проистећи и повољан резултат.


© ФК РАД Београд 2019